Czosnek i bazylia Vinaigrette

Czosnek i bazylia Vinaigrette
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Czosnek i bazylia Vinaigrette może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 2G białka, oraz 37 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz czosnek, pieprz, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy to Coleslaw Z Bazylią I Czosnkiem Vinaigrette, Mieszane warzywa z czosnkiem-bazylia Vinaigrette, oraz Makaron Warzywny Bazyliowo-Czosnkowy Z Winegretem Balsamicznym.

Instrukcje

1
Połącz bazylia, czosnek, ocet balsamiczny i parmezan w blenderze. Zmiksować, aż składniki utworzą pastę. Powoli wlać oliwę z oliwek do mieszaniny i nadal mieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
ParmezanParmezan
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Trzepaczka przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn