Czerwony Snapper Z Czerwonym Sosem Curry Marchew Dla Dwojga

Czerwony Snapper z czerwonym sosem Curry marchew dla dwojga wymaga około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Jeśli masz tajską pastę curry, marchew, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to tanie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Tajskie czerwone Curry z warzywami, oraz Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotuj marchew, czosnek i bulion.Zmniejszyć ogień i dusić 10-15 minut, aż marchewki są bardzo miękkie.Puree tę mieszaninę z mikserem kija, Robot kuchenny lub zwykły blender; powrót do garnka.
Dodać mleko, sos rybny, pastę curry i brązowy cukier i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, następnie dodać sól do taste.In duża patelnia nieprzywierająca rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj rybę, skórkę w dół, jeśli jest skóra.Gotować przez kilka minut, a następnie odwrócić i gotować, aż ryba jest po prostu gotowe.Czas gotowania zależy od grubości ryby.Kopiec ugotowany ryż na talerzu, wierzch z rybą, a następnie sosem.
Posypać kolendrą do dekoracji.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.