Czerwony Minestrone z " duszone może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 3,23 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. 116 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cukinię, szpinak, pomidory śliwkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Tajskie czerwone Curry z warzywami.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podgrzać oliwę z oliwek przez 1 minutę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj marchew i smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
3
Dodaj cebulę i podsmażyć na 1 dodatkową minutę przed dodaniem czosnku, seler, i rozmaryn. Podsmaż tę mieszaninę przez 5 minut lub do momentu karmelizacji składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj białe wino i liść laurowy, zagotuj, dodaj wodę, pomidory i ciężką śmietanę. Doprowadzić do wrzenia, dodać makaron, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu przez 8 do 10 minut, lub aż makaron jest gotowane.