Czerwony Czosnek Puree Ziemniaczane

Czerwony czosnek puree ziemniaczane może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Mieszanka masła, cukru, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes, oraz Ziemniaki Puree Czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i napełnij wystarczającą ilością wody do przykrycia.
Dodaj 1 łyżeczkę zmiażdżonego czosnku do wody dla smaku. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 10 minut, lub aż łatwo Przekłute widelcem.
Ziemniaki odsączyć i dodać masło. Mash aż masło się rozpuści.
Wymieszać na pół i pół, cukier, przyprawę do steków, czosnek w proszku i pozostały czosnek.
Ziemniaki wymieszać mikserem elektrycznym, aż będą gładkie.