Czerwony Chile przetarł łososia z prażonej kukurydzy Vinaigrette
Czerwony Chile przetarty łosoś z prażoną kukurydzą Vinaigrette jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 2G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, miodu, cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Czerwone Chile przetarte słodkie ziemniaki z zieloną cebulą Vinaigrette, Chile-przetarty łosoś z Papajanem i szalotki, oraz Chile-stek z kremową kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Red Chile Rub: rozgrzej grill do średniej wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka Chili
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Połącz ancho, kminek, brązowy cukier i cynamon w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Łososia posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Rub 1 łyżka przyprawy rub na 1 stronie łososia i grill, rub-side w dół, aż lekko złoty kolor, o 2 do 3 protokół. Odwróć i kontynuuj grillowanie przez 3 do 4 minut dla średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Tosty kukurydziane Vinaigrette: w dużym garnku z wrzącą wodą, blanszować kukurydzę około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Umieść uszy na grillu, aż lekko zwęglone ze wszystkich stron, około 2 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć z grilla i ostrym nożem, zeskrobać ziarna do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 żółty Owocowy Roll-up
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Ubić razem sok z limonki, jalapeno i miód, aż do połączenia. Powoli ubij w oleju, aż do zemulgowania. Doprawić solą i pieprzem i złożyć kukurydzę, cebulę i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.