Czerwone wino-duszona wołowina z Gremolatą jabłkową

Czerwone wino-duszona wołowina z Gremolatą jabłkową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj duszonej wołowiny z czerwonym winem z Gremolatanem jabłkowym. Ten przepis służy 6. Na 5,04 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 745 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście pietruszki, gałązki rozmarynu, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czerwone Wino-Duszone Żeberka Z Cytrynowo-Ziołową Gremolatą, Duszona wołowina z czerwoną cebulą Gremolata, oraz Duszona wołowina z czerwoną cebulą Gremolata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163° i ułóż stojak w dolnej trzeciej.Pat pieczeń suche z ręcznikami papierowymi i wykończenia nadmiar tłuszczu lub ścięgna. Obficie doprawić solą i pieprzem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej w dużym garnku z grubym dnem lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodać pieczeń i gotować, obracając od czasu do czasu, aż jest rumiane na całym, o 15 do 20 minut w sumie.
4
Przełożyć na duży talerz i odstawić. Tymczasem marchew obrać i pokroić w dużą kostkę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
5
Seler i cebulę pokroić w dużą kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
6
Dodaj marchew, seler i cebulę do garnka i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną i dopiero zaczynają brązowieć, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodaj wino, zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna garnka i doprowadzić do wrzenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wino zmniejszy się o połowę, o 7 protokół. W międzyczasie obierz luźne Skórki zewnętrzne z główki czosnku i odetnij górną ćwiartkę, aby odsłonić goździki (zarezerwuj górną część na inne użycie).
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodać bulion lub bulion, ocet, główkę czosnku, tymianek, liście laurowe i rozmaryn, mieszać do połączenia i doprowadzić do wrzenia. Zwróć pieczeń i wszelkie zgromadzone soki na talerzu do garnka.Przykryć szczelną pokrywką i wstawić do piekarnika. Gotować, przewracając pieczeń co godzinę, aż wołowina jest przetargu widłowego, o 3 godziny łącznie. Tymczasem zrób gremolatę.Na gremolata: obrać, rdzeń, i pokroić jabłka w drobną kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
RozmarynRozmaryn
OcetOcet
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CzosnekCzosnek
StadoStado
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
1
Wyjąć i wyrzucić zioła i czosnek z garnka. Wołowinę rozbijamy na duże kawałki, topujemy z gremolatą i podajemy z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ZiołaZioła
SOSSOS
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia45
Magazyn