Czerwone banany z kardamonem (Elaichi Kéla)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czerwonych bananów z kardamonem (Elaichi Kéla). Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 755 kalorii, 10g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz lody vanillan, masło, nasiona kardamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Elaichi Gosht-Jagnięcina Z Kardamonem, Smażone banany z sosem Pralinowym kardamonem, oraz Kokosowy Pudding Z Tapioki Z Kardamonem I Karmelizowanymi Bananami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Banany obrać i pokroić wzdłuż na pół; odstawić.
Roztopić masło w 12-calowej patelni na średnim ogniu. Jagnięcinę ugotować na maśle, delikatnie mieszając, aż się rozpuści.
Wymieszaj banany, sok z limonki i zmielony kardamon; zmniejsz ciepło. Przykryć i dusić 3 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż banany będą miękkie.
Łyżka lodów do 4 misek. Łyżka bananów z sosem na lodach.