Czerwone Aksamitne Babeczki

Czerwone Aksamitne Babeczki
Czerwone aksamitne babeczki mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 190 kalorii. Ten przepis służy 30. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier puder, barwnik spożywczy, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Podobne przepisy to Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Czerwone aksamitne babeczki z polewą z białej czekolady {Red Velvet Week}, oraz Wegańskie Babeczki Z Czerwonego Aksamitu. Aksamit różany, właściwie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Aby przygotować babeczki, umieść 30 papierowych wkładek Muffin cup w kubkach muffin; pokryć sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
3
Odważyć lub lekko łyżką mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
W średniej misce wymieszać mąkę tortową, niesłodzone kakao, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Mąka TortowaMąka Tortowa
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W dużej misce umieścić cukier granulowany i niesolone masło; ubijać mikserem ze średnią prędkością, aż do dobrze wymieszanego (około 3 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
7
Dodać mieszaninę mąki i 1 1/4 szklanki beztłuszczowej maślanki na przemian do mieszaniny cukru, zaczynając i kończąc mieszaniną mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka Bez TłuszczuMaślanka Bez Tłuszczu
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
8
Dodaj biały ocet, 1 1/2 łyżeczki wanilii i barwnik spożywczy; dobrze pokonać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
9
Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
10
Piec w 350 przez 20 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Aby przygotować lukier, ubić 5 łyżek masła, 4 łyżeczki beztłuszczowej maślanki i serek z mikserem z dużą prędkością, aż będzie puszysty. Stopniowo dodawać cukier puder; ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka Bez TłuszczuMaślanka Bez Tłuszczu
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Dodaj 1 1/4 łyżeczki wanilii; beat dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
13
Rozłóż lukier równomiernie na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn