Czerwona Sałatka: Radicchio z granatem Chile Vinaigrette

Czerwona Sałatka: Radicchio z granatem Chile Vinaigrette może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 194 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, łagodny olej, świeżo popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Radicchio z granatem Chile Vinaigrette, Granat kozi ser Sałatka z granatu domowej roboty Vinaigrette / Progressive Dinner & Giveaway, oraz Granat cytrusowa Sałatka Quinoa z żurawiną granat Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ocet z czerwonego wina, melasę z granatu i płatki chili blender lub mini robot kuchenny. Przy uruchomionej maszynie powoli mżawka w obu olejach. Wyłączyć maszynę i wymieszać sok z cytryny i cukier; doprawić solą i czarnym pieprzem. Zużyć od razu lub przykryć i przechowywać w lodówce do 3 dni. Dobrze wstrząsnąć przed użyciem.Prep radicchio: połówki każdej głowy radicchio przez rdzeń.
Usuń rdzeń z każdej połowy, wykonując cięcie w kształcie litery v po obu stronach rdzenia. Odrzuć rdzeń.
Pokrój radicchio poprzecznie na ½ - calowe wstążki, umieszczając je w dużej misce; odstawić.
Dodać nasiona granatu i orzechy pistacjowe do miski z radicchio wstążki.
Skropić około 3 łyżki przygotowanego vinaigrette na górze; wrzucić do połączenia.
Podawać natychmiast na poszczególnych talerzach. Zakończyć szczyptą różowej soli i mielonym czarnym pieprzem.Jak to: jak Ładowanie...