Czerwona kapusta z kiełbasą i jabłkami

Czerwona kapusta z kiełbasą i jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj czerwoną kapustę z kiełbasą i jabłkami spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, kapustę, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kiełbasa wędzona z kapustą i jabłkami, Duszona czerwona kapusta z kiełbasą i jabłkami, oraz Kiełbasa N 'kapusta" makaron " ze smażonymi jabłkami.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju rzepakowego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Usuń osłonki z 6 uncji indyka włoskiej kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Dodaj kiełbasę i 1 szklanka cienko pokrojonej czerwonej cebuli na patelnię; gotować 4 protokół lub aż kiełbasa jest rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj 6 szklanek cienko pokrojonej czerwonej kapusty, 1 1/2 szklanki drobno posiekanego obranego jabłka Granny Smith, 2/3 szklanki soku jabłkowego, 2 łyżki ciemnobrązowego cukru, 2 łyżki octu z czerwonego wina, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki suszonego tymianku, 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu i 1 liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 20 minut lub aż kapusta jest miękka, mieszając od czasu do czasu. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Dużej Misce WymieszajW Dużej Misce Wymieszaj
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku1 Woreczek świeżego, Umytego Szpinaku
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn