Czerwona fasola i ryż to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 523 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka soli, cebuli, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Portorykański ryż i fasola (Różowa fasola), oraz Fasola Francuska ryż, zdrowa fasola Francuska ryż z siemieniem lnianym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
Sól
2
Cebulę, paprykę i czosnek ugotować w gorącej oliwie z oliwek w holenderskim piekarniku 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
3
Dodaj przyprawę Cajun, sól i pieprz. Gotować 3 minuty, stale mieszając. Wymieszaj pomidory, fasolę i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Cajun
Pomidor
Pieprz
Fasola
Woda
Sól
4
Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Odkryć i gotować dodatkowe 5 minut. Łyżka ryżu.