Czerniejąca Miecznik Z Sosem Jogurtowym Estragonowym

Czerniejąca Miecznik Z Sosem Jogurtowym Estragonowym
Czerniejąca miecznik z sosem jogurtowym estragon jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 3,33 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 223 kalorie, 29g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Jeśli masz Cajun przyprawy, estragon, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Marokański miecznik z sosem Kaparowo-jogurtowym, Czarne tacos z łososia z sosem jogurtowym cilantro, oraz Łosoś w sosie Estragonowo-jogurtowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill. Filety z miecznika umyć zimną wodą i osuszyć. Rub przyprawą Cajun, dzieląc ją równomiernie między filety i dobrze je pokrywając. Szybko, grilluj miecznik, przerzucając raz, aż do ugotowania (kilka minut z każdej strony w zależności od grubości).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
MiecznikMiecznik
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wyjąć i odstawić na około 5 minut przed podaniem.W międzyczasie zrobić sos jogurtowy estragon, umieszczając jogurt, estragon, szczyptę soli i sok z cytryny w maszynce lub blenderze. Przetworzyć mieszaninę do uzyskania gładkości. Sprawdź przyprawy i dostosuj, jeśli needed.To podawać, ułożyć kawałek miecznika na talerzu i polać dużą ilością sosu jogurtowego estragonu. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
MiecznikMiecznik
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn