Czekoladowy Tort Bawarski
Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 378 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, ciężką śmietanę do ubijania, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Czekoladowy Tort Bawarski, Bawarski Tort Jabłkowy, oraz Bawarski Tort Jabłkowy.
Instrukcje
Przygotuj i upiec ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania, używając dwóch 9-calowych. okrągłe patelnie do pieczenia. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu w celu całkowitego ostygnięcia.
W dużej misce, ubić serek, cukier, wanilia i sól, aż będzie gładka. Złożyć w śmietanie.
Pokrój każde ciasto poziomo na dwie warstwy.
Ułożyć dolną warstwę na talerzu, na wierzchu jedną czwartą masy kremu.
Posypać czwartą czekoladą. Powtórz warstwy trzy razy. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.