Czekoladowy Pudding Biszkoptowy

Czekoladowy Pudding Biszkoptowy
Czekoladowy pudding biszkoptowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 15g tłuszczu i w sumie 349 kalorii. Za 62 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka jednodniowych herbatników, oleju roślinnego, ekstraktu wanillanowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Biszkoptowy, Toffi Biszkoptowy Budyń Chlebowy, oraz Budyń jabłkowy, gruszkowy i żurawinowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia o wymiarach 8x8 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W małej misce wymieszaj cukier, kakao w proszku, cynamon i sól. W średniej misce wymieszaj jajka, mleko, wanilię i olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj mieszaninę cukru do mokrych składników i mieszaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Przykryj spód przygotowanego naczynia do pieczenia równą warstwą pokruszonych herbatników.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Wlej płynną mieszaninę równomiernie na herbatniki. Dociśnij herbatniki grzbietem dużej łyżki, aby je zwilżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
6
Umieść naczynie do pieczenia o wymiarach 8 x 8 cali w większym naczyniu do pieczenia o wysokich bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Umieść naczynie na ruszcie piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Zalej wrzącą wodą do połowy boków naczynia o wymiarach 8x8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
9
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut lub do zastygnięcia budyniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn