Czekoladowy Croissant budyń chlebowy z sosem lodowym Bourbon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekoladowego rogalika chlebowego z sosem lodowym Bourbon. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1287 kalorii, 18g białka, oraz 88 g tłuszczu każdy. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, vanillan ekstrakt, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Budyń chlebowy z sosem śmietanowym Bourbon, Bourbon budyń chlebowy z lodami i sosem karmelowym, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z sosem Bourbon Pecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym, połączyć masło i cukier proces aż dobrze wymieszane.
Dodaj cynamon, waniliowy i pulsuj, aby połączyć.
Podczas gdy procesor jest uruchomiony crack 5 jaj do mieszaniny. Wyłącz mikser i zeskrobaj boki.
Dodać śmietanę i pulse połączyć.
Lekko posmaruj 9 na 13-calowe naczynie do pieczenia. Podziel rogaliki na 1-calowe kawałki i warstw na patelni. Rozsypać rodzynki i ogoloną słodko-gorzką czekoladę na wierzchu i delikatnie wymieszać, aby włączyć.
Na rogaliki wlać masę jajeczną; moczyć przez 8 do 10 minut. W tym czasie trzeba będzie wcisnąć kawałki rogalików w dół, aby zapewnić równomierne pokrycie mieszaniną jaj.
Przykryć folią i piec przez 35 minut.
Wyjąć folię i piec przez dodatkowe 10 minut, aby brązową górę. Budyń chlebowy croissant robi się, gdy budyń jest ustawiony, ale nadal miękki. Pozostawić do ostygnięcia.
Podawać z sosem do lodów Bourbon.