Czekoladowy Coeur a la Creme z sosem truskawkowym
Czekolada Coeur a la Creme z sosem truskawkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 943 kalorie, 5G białka, oraz 44g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukier, truskawki w syropie, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 17%. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: Słodkie Walentynki Coeur a la Creme z sosem truskawkowym, Coeur a la Creme z sosem morelowym, oraz Czekolada coeur à la crème dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia dwa 1/2-cup coeur a la creme formy lub dwa 6-uncji budyń kubki z podwójnej grubości zwilżonej gazę, rozciągające się na tyle daleko poza krawędzie, aby zamknąć nadzienie całkowicie.
Połącz 1/4 szklanki śmietany do ubijania, kakao i masło w małym rondlu. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka.
W małych miseczkach ubić serek śmietankowy, cukier puder i wanilię na gładką masę.
Dodaj mieszankę kakao, dobrze mieszając.
Dodaj pozostałą 1/4 szklanki śmietany do ubijania; beat aż dobrze wymieszane. Mieszanka łyżka do przygotowanych form. Złóż gazę na górze.
Umieść stojak z drutu w tacy lub głębokiej płycie; umieść formy na stojaku.
Przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc. Aby podać, odciągnij gazę i odwróć każdą formę na schłodzony talerz deserowy; ostrożnie usuń gazę.
Podawać z sosem truskawkowym.
Sos truskawkowy: Puree 1 opakowanie (10 oz.) mrożone truskawki w lekkim syropie, rozmrożone, w misce robota kuchennego lub pojemniku blendera. Przecedzić puree przez drobne sito do małej miski. W razie potrzeby wymieszać 1 łyżkę kirsch (brandy wiśniowej). Około 1 szklanki sosu.