Czekoladowy Budyń Chlebowy Żurawinowy

Czekoladowy Budyń Chlebowy Żurawinowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowego budyniu chlebowego z żurawiną. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kakao do pieczenia, jajka, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Budyń Chlebowy Z Białej Czekolady Żurawinowy, Budyń Chlebowy Z Białej Czekolady Żurawinowej, oraz Budyń chlebowy z białej czekolady i żurawiny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 12x8-cala (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść chleb i żurawinę w naczyniu do pieczenia; wrzuć do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
W dużej misce, z trzepaczką, ubić jajka, brązowy cukier, kakao i pół na pół, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wlać mieszaninę chleba. Mieszaninę delikatnie wymieszać dużą łyżką, aby pokryć chleb płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
5
Odstawić na 10 minut. Wymieszać mieszaninę.
6
Piec odkryte 45 do 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
7
W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj cukier granulowany, masło, frytki do pieczenia i śmietanę do ubijania. Gotować na średnim ogniu 3 do 4 minut, często mieszając, aż lekko zgęstnieje i gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Kawałki Do PieczeniaKawałki Do Pieczenia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia; wymieszać z bourbonem (sos będzie cienki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
SOSSOS
9
Podajemy sos na ciepłym budyniu chlebowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn