Czekoladowy Budyń Chlebowy Żurawinowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowego budyniu chlebowego z żurawiną. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kakao do pieczenia, jajka, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Budyń Chlebowy Z Białej Czekolady Żurawinowy, Budyń Chlebowy Z Białej Czekolady Żurawinowej, oraz Budyń chlebowy z białej czekolady i żurawiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 12x8-cala (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Umieść chleb i żurawinę w naczyniu do pieczenia; wrzuć do wymieszania.
W dużej misce, z trzepaczką, ubić jajka, brązowy cukier, kakao i pół na pół, aż dobrze wymieszane.
Wlać mieszaninę chleba. Mieszaninę delikatnie wymieszać dużą łyżką, aby pokryć chleb płynem.
Odstawić na 10 minut. Wymieszać mieszaninę.
Piec odkryte 45 do 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj cukier granulowany, masło, frytki do pieczenia i śmietanę do ubijania. Gotować na średnim ogniu 3 do 4 minut, często mieszając, aż lekko zgęstnieje i gładka.
Zdjąć z ognia; wymieszać z bourbonem (sos będzie cienki).
Podajemy sos na ciepłym budyniu chlebowym.