Czekoladowo-Wiśniowe Śnieżki
Czekoladowo-wiśniowe Śnieżki to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten przepis służy 48. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 212 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, cukier puder, chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wiśniowe Śnieżki, Śnieżki Wiśniowo-Migdałowe, oraz Czekoladowe Śnieżki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w dużej misce, beat masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszysty. Stopniowo ubić w 1/2 szklanki cukru pudru, aż będzie lekki i puszysty. Wymieszaj ekstrakt z migdałów. W średniej misce wymieszać mąkę i sól. Na niskiej prędkości, ubić mieszaninę mąki do mieszaniny masła, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z wiśniami.
Kształt ciasta na 1-calowe kulki. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie umieść kulki w odległości 2 cali od siebie.
Piec 9 do 11 minut lub do momentu, gdy brzegi po prostu zaczną brązowieć. Lekko schłodzić. Odmierz 1/2 szklanki cukru pudru do małej miseczki.
Każde ciastko zawijamy w cukier puder.
Umieść na stojaku chłodzącym, aby całkowicie ochłodzić.
Umieść chipsy czekoladowe w małej, zamykanej plastikowej torbie z zamrażarką. Mikrofalówka na wysokości od 45 do 60 sekund, obracanie worka co 20 sekund. Wycisnąć worek, aż chipsy są stopione i gładkie.
Odciąć drobną końcówkę z jednego rogu torby i skropić schłodzone ciasteczka.
Odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 30 minut, aż czekolada twardnieje przed przechowywaniem.