Czekoladowo-Wiśniowy Sernik Niespodzianka

Czekoladowo-Wiśniowy Sernik Niespodzianka
Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 623 kalorie, 9g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie z wiśni, serek śmietankowy, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowa Niespodzianka Turtle Cheesecake, Wiśniowa Niespodzianka, oraz Sernik Czekoladowo-Wiśniowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło i niesłodzone kwadraty czekoladowe w 3-kwartowym ciężkim rondlu na małym ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i ostudzić 5 minut. Wymieszać 1 1/2 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Dodaj 2 jajka, po 1 na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Dodać mleko i 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MlekoMleko
5
Dodać mąkę i sól; mieszając, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
6
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na lekko nasmarowanej 9-calowej patelni typu springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
7
Piec w temperaturze 325 przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Ubić serek śmietankowy i pozostałe 3/4 szklanki cukru na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
10
Dodaj pozostałą 1 łyżeczkę wanilii, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
11
Dodaj pozostałe 3 jajka, po jednym na raz, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
12
Dodać śmietanę i stopione półsłodkie kwadraty czekoladowe, ubijając tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
13
Łyżka ciasta wiśniowego wypełniająca równomiernie przygotowaną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
14
Polej sernik czekoladowy nadzieniem z ciasta wiśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Z Ciasta WiśniowegoNadzienie Z Ciasta Wiśniowego
CzekoladaCzekolada
15
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę i 5 minut do 1 godziny i 10 minut lub do momentu, gdy brzegi sernika zostaną ustawione. (Środek sernika nie pojawi się zestaw.) Wyłączyć piekarnik; pozostawić sernik w piekarniku 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Wyjąć sernik z piekarnika; delikatnie obrócić nożem wokół krawędzi sernika, aby poluzować. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 8 godzin. Zwolnij i usuń boki patelni; podawać z pożądanymi dodatkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn