Czekoladowo-Kokosowe Batony Deserowe
Czekoladowo-Kokosowe bary deserowe zajmują około 30 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 15 porcji z 228 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. 55 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką orzechy, cukier cukierniczy, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 17%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Batony Deserowe Z Kawałkami Czekolady Miętowej, Czekoladowy Deser Kokosowy Hummus, oraz Podwójne Czekoladowe Chrupiące Mrożone Batony Deserowe.
Instrukcje
Rozwiń ciasto z półksiężyca w jeden długi prostokąt na nie natłuszczonej blasze do pieczenia; uszczelnij szwy i perforacje.
Rozwałkuj na 13 cali. x 9-w. prostokąt, budując ciasto wokół krawędzi.
W małej misce ubij serek śmietankowy, cukier cukierniczy i jajko na gładką masę; dodać kokos.
Piec w temperaturze 375° przez 10-15 minut lub do zastygnięcia mieszanki serka śmietankowego. Natychmiast posypać frytkami.
Odstaw na 5 minut; rozłóż roztopione wióry na wierzchu.
Posyp orzechami. Ostudzić całkowicie przed cięciem.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Deser w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "