Czekoladowo-Bananowe Mini Bochenki
Czekoladowo-bananowe Mini bochenki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 16. Mieszanka bananowo-orzechowa mieszanka muffin, olej roślinny, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chocolate Chip Banana Mini Loaves, Peanut Butter Banana Chocolate Chip Bread {Mini-bochenki!}, oraz Bananowe Owoce Mini Bochenki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj dwie miniaturowe Patelnie bochenkowe 6 na 3 cale sprayem do gotowania; odstaw na bok.
Umieść chipsy bananowe w dużej plastikowej torbie na suwak. Wycisnąć powietrze i uszczelnić. Używając wałka do ciasta, przewróć wióry do zgniecenia.
Wymieszać muffin i kakao ubić w dużej misce.
Dodać mleko czekoladowe, Olej i jajka, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać zmiażdżone chipsy bananowe i czekoladowe. Podziel ciasto równomiernie między Patelnie.
Piec przez 50 do 55 minut, lub do wykałaczki włożonej do środka wychodzi czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku przez 20 minut.
W małej miseczce wymieszać cukier cukierniczy, śmietanę i ekstrakt z banana.
Skropić glazury na bochenki i ostudzić całkowicie.
Zdjęcia Antonis Achilleos