Czekoladowe tosty Nadziewane mascarpone z syropem truskawkowym
Czekoladowe tosty Nadziewane Mascarpone z syropem truskawkowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 750 kalorii, 15g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Brioche dzień, ciężki krem, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 145 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czekoladowe tosty Nadziewane mascarpone z syropem truskawkowym, Tost Francuski Nadziewany Truskawkami Mascarpone, oraz Tosty francuskie Nadziewane truskawkowo-mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Uwaga kucharza: Mascarpone jest podobny do serka śmietankowego w smaku (ale lepiej) i ma konsystencję do dopasowania. Stanowi doskonałą bazę dla tego super-łatwego pysznego nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Mascarpone
Baza
3
W misce połącz mascarpone, śmietanę, skórkę pomarańczową i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Ciężki
Skórka Pomarańczowa
Mascarpone
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj roztopioną czekoladę i wymieszaj, aż wszystkie składniki zostaną włączone. Za pomocą szpatułki offsetowej lub noża do masła, weź hojną gałkę nadzienia czekoladowo-mascarpone, około 2 łyżki stołowe i posmaruj go na 1 plaster brioche, a następnie top z innym kawałkiem brioche. Powtórz z pozostałymi plastrami i nadzieniem; zrobisz 6 kanapek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Czekolada
Brioche
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Nóż Do Masła
5
W płytkim naczyniu ubijamy jajka i pół na pół, aby zrobić jajeczną kąpiel. (Jeśli nie masz pół na pół, mleko lub ciężka śmietana będzie działać dobrze.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Ciężki
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Rozgrzej patelnię nonstick lub dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj 1 łyżka masła do patelni, przesuwając go do pokrycia powierzchni. Zanurzyć każdą kanapkę w kąpieli jaj, odwracając się do płaszcza i moczyć obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Umieść kanapkę na gorącej patelni. (
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Umieść tylko tyle kanapek, ile zmieści się łatwo na patelni, nie przepełniaj.) Gotować, partiami, do złotego, 2 do 3 minut na stronę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Przełóż kanapki na talerz bezpieczny dla piekarnika i przykryj luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
12
Umieść w piekarniku, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Dodać więcej masła do patelni, w razie potrzeby, i gotować Pozostałe kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
14
Kanapki pokroić po przekątnej na pół i podawać od 2 do 3 połówek na osobę. Kanapkę odkurzyć cukrem cukierniczym i zetrzeć na wierzchu czekoladę. Chochla obfite porcję syropu truskawkowego na kanapki, lub służyć obok dla gości, aby służyć sobie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Truskawki
Czekolada
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Chochla
15
W dużym rondlu na dużym ogniu dodaj truskawki i cukier. (DuĹĽy rondel jest potrzebny na wypadek gdyby syrop truskawkowy zaczÄ ... Ĺ ' zagotowaÄ ‡ boki.) Jeśli truskawki nie są tak Dojrzałe lub słodkie, jak chcesz, dodaj 1/3 szklanki więcej cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Cukier
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
16
Dodaj 2/3 szklanki wody, syrop kukurydziany i sól morską do patelni. Mieszaj, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Kukurydziany
Sól Morska
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
17
Odcedzić truskawki i nadal gotować płyn, aż mieszanina zgęstnieje do syropowej konsystencji, kolejne 8 do 10 minut. Wymieszać sok z cytryny i dodać truskawki z powrotem do rondla. Delikatnie wymieszać, aby pokryć truskawki w syropie. (Syrop może być przechowywany w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia lub schłodzony i zamrożony.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Sok Z Cytryny
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
18
Uwaga kucharza: w przypadku opcji miłośnika pomarańczy, użyj świeżego soku pomarańczowego zamiast soku z cytryny, aby zakończyć syrop. Alternatywnie, aby uzyskać bogaty, przyjazny dla dorosłych sos, dodaj do sosu odrobinę likieru pomarańczowego, takiego jak Grand Marnier. Chociaż alkohol nie będzie całkowicie gotować się, większość będzie, jeśli gotowane kilka minut dłużej.