Czekoladowe Płatki Śniadaniowe
Czekoladowe płatki zbożowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Ten przepis służy 36. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 105 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać płatki czekoladowe, syrop kukurydziany, cukier i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 34%. Spróbuj Vanillan migdałowe płatki zbożowe, Batoniki zbożowe Reese ' s Puffs, oraz Domowe Płatki Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz cukier, syrop kukurydziany i wanilię. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, gotować przez 1 do 2 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem orzechowym.
Dodać płatki zbożowe, wymieszać, aż płatki będą równomiernie pokryte.
Upuść ciasteczka łyżkami na nasmarowaną folię lub papier woskowany.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż ostygnie i ustawi. Ten przepis można również wykonać w kuchence mikrofalowej, jeśli uważnie się go obserwuje.