Czekoladowe Puddingi Chlebowe
Czekolada Chunk chleb Puddings może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 986 kalorii, 37g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, cukier, kakao i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 31%. Spróbuj Czekoladowe Puddingi Chlebowe, Chocolate Chunk-Banana Bread Mix, oraz Chocolate Chunk-Chleb Bananowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 5 minut lub do tosty.
Wyjmij chleb z piekarnika; zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Mleko i kolejne 5 składników (mleko przez jajko) połączyć w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać chleb, podrzucając delikatnie do herbu. Przykryć i schłodzić 30 minut lub do 4 godzin.
Połowę mieszanki chleba podzielić równomiernie pomiędzy 2 (6-uncji) ramekiny lub kubki kremu pokryte sprayem do gotowania; posypać równomiernie połową czekolady. Pozostałą mieszaninę chleba podzielić między ramekiny; top z pozostałą czekoladą.
Umieść ramekins w 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 325 przez 35 minut lub aż zestaw.
Każdy budyń podawać na ciepło z 1 łyżką ubitej polewy.