Czekoladowe Pudding Garnki
Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 13g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 124 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki bazylii, gałązki mięty, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czekolada Dynia Chia Pudding Kubki Brud # TruMooHalloween, Czekoladowe Garnki Budyniowe Tofu, oraz Kubki Dirt Pudding dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubić 1/2 szklanki cukru, kakao, skrobia kukurydziana, i sól.
Umieścić w dużym rondlu i ubić w mleku do połączenia.
Podgrzać na średnim ogniu, aż do oparzenia, mieszając od czasu do czasu.
W średniej misce ubić jajka z pozostałą łyżką cukru.
Ubij około 1 szklanki gorącego mleka w jajka, a następnie ubijaj jajka i mleko z powrotem do pozostałego mleka w garnku.
Podgrzewaj, ubijając stale, aż mieszanina się zagotuje.
Zdjąć z ognia i ubić w czekoladzie, maśle i wanilii, aż będzie gładka.
Przełożyć budyń do dużej miski, przykryć folią i schłodzić do zestawu, około 4 godzin.
Podczas gdy budyń chłodzi się, przetwarzaj ciasteczka w robocie kuchennym, aż zostaną drobno zmielone. Rezerwy 3/4 szklanki okruchy i odstawić.
Kiedy gotowy do montażu, zacząć od łyżki o 1/3 szklanki mieszanki budyniu do każdej szklanki. Okruchy ciastek podzielić między szklanki, a następnie dopełnić pozostałym budyniem. Każdą szklankę pokryj okruchami.
Dekoruj, umieszczając małe gałązki ziół na górze każdej szklanki.