Czekoladowe Porter Babeczki, Porter Ganache, Karmelowy Chrupek Kukurydziany, Tosty Bezowe

Czekoladowe Porter Babeczki, Porter Ganache, Karmelowy Chrupek Kukurydziany, Tosty Bezowe
Czekoladowe babeczki Porter, Porter Ganache, karmelowy chrupek kukurydziany, tosty bezowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 8G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.25 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, piwo porter, kukurydzę karmelową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chocolate Porter Berry Cobbler, Muffiny Czekoladowe, Bekonowe I Porterowe, oraz Porter Przekąski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia mini cupcake patelni z 12 wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać do średniej miski. Odstaw miskę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym, cukier i olej śmietany razem, około 5 minut. Zeskrobuj boki miski, a następnie dodaj ekstrakty wanilii i kawy oraz 1 jajko na raz, skrobając boki miski po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piwo porter i kakao ubij razem w osobnej misce i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorterPorter
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Mikser obrócić na niski i dodać kwaśną śmietanę. Kontynuuj mikserem na najniższej prędkości i dodaj mieszankę mąki i kakao, na przemian, zaczynając i kończąc na mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Napełnij przygotowane wkładki do połowy ciasta i piecz przez 30 minut. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Dla ganache: w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, podgrzać piwo porter do 130 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorterPorter
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Wlać piwo na białą czekoladę w czystej średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Trzepaczka do momentu włączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Przenieść ganache do butelki z sosem do użycia. Trzymać w temperaturze pokojowej, aż babeczki ostygną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
11
Na karmel kukurydza crunch: w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, podgrzewać masło orzechowe i czekolady mlecznej dla 30 sekund przyrosty, aż stopiony. Mieszaj łyżką między ogrzewaniem. Pokruszyć karmelową kukurydzę w robocie kuchennym, aż będzie dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds1 Opakowanie (10 Uncji) Milk Duds
1-1/4 Szklanki Kawałków Reese'a, Podzielonych1-1/4 Szklanki Kawałków Reese'a, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Polać czekoladą kukurydzę karmelową. Wymieszać łyżką do momentu włączenia. Schłodzić w lodówce, aż zestaw. Szufelka z szufelką do lodów nr 70 na talerz wyłożony woskowanym papierem. Przechowywać w temperaturze pokojowej do momentu montażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Kawałków Reese'a, Podzielonych1-1/4 Szklanki Kawałków Reese'a, Podzielonych
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
1
Cukier i białka połączyć w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Ubijając stale na małym ogniu, doprowadzić mieszaninę do 110 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Mieszankę jajeczną wlać do stojącego miksera wyposażonego w przystawkę do ubijania. Ubijaj, aż osiągnie temperaturę pokojową; mieszanina powinna być lekka, puszysta i błyszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać ekstrakt waniliowy i sól. Przepis ten należy wykonać tuż przed montażem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Do złożenia: wsunąć nadzienie z karmelu kukurydzianego na środek każdej babeczki porter. Wypełnij dziurę ganache Portera. Chill until set.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Kawałków Reese'a, Podzielonych1-1/4 Szklanki Kawałków Reese'a, Podzielonych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
PorterPorter
6
Napełnij worek rurowy wyposażony w końcówkę Gwiazdy do połowy pełną bezą. Fajka na babeczce. Grzać bezę kuchenną pochodnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
7
Dekoruj kukurydzą karmelową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Kawałków Reese'a, Podzielonych1-1/4 Szklanki Kawałków Reese'a, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn