Czekoladowe Pianki Słodowe

Czekoladowe Pianki Słodowe
Czekoladowe pianki słodowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, cukier, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 94 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pianki Czekoladowo-Słodowe, Chocolate Malt Pudding Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfection, oraz Czekoladowe babeczki słodowe z polewą czekoladową.

Instrukcje

1
Lekko pokryć patelnię do pieczenia o wymiarach 8 na 8 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Ubij razem żelatynę i zimną wodę w małej misce i pozostaw do zmiękczenia na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Zrób czekoladowy syrop słodowy. W misce miksera elektrycznego ubić razem kakao w proszku, słodowane mleko w proszku, gorącą wodę i syrop kukurydziany na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana, Wiśnie Maraschino I Kruszone Kulki Mleczne Ze SłoduBita śmietana, Wiśnie Maraschino I Kruszone Kulki Mleczne Ze Słodu
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Umieść miskę na mikserze i dopasuj ją do mocowania trzepaczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Wymieszać cukier, syrop kukurydziany, wodę i sól w średnim rondlu na dużym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż temperatura osiągnie 248 ° F do 121°. tymczasem, kuchenka mikrofalowa żelatyny na wysokiej aż do całkowitego rozpuszczenia, około 30 sekund, i wlać go do syropu czekoladowego. Ustaw mikser na niski poziom i utrzymuj go podczas sprawdzania syropu cukrowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)
Eliksir GrEliksir Gr
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Gdy syrop osiągnie 120° do250, powoli wlać go do miski miksera. Zwiększ prędkość do średniej i beat przez 5 minut. Zwiększ do średniej wysokości i beat przez 5 Więcej minut. Zwiększ do najwyższego ustawienia i pokonać 3 do 5 minut więcej, dodając wanilii w ostatniej chwili. Gotowa pianka zostanie potrojona w objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Wlać go do przygotowanej patelni, za pomocą przesuniętej szpatułki, aby wygładzić go w rogach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Posypać startą czekoladę równomiernie i obficie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
9
Odstawić na około 6 godzin.
10
Użyj noża, aby poluzować piankę z krawędzi patelni i odwrócić płytę na powierzchnię roboczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Posypać startą czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
12
Pokrój go na kawałki i zanurz lepkie krawędzie w większej ilości czekolady, odklepując nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn