Czekoladowe Obroty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekolady. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, domowy chleb, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czekoladowe Obroty, Czekoladowe Obroty, oraz Czekoladowe Obroty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Rozwałkuj kromki chleba między dwoma kawałkami pergaminu, aż będą bardzo cienkie.
Pieczywo posmarować z obu stron roztopionym masłem.
Umieść 1 łyżeczkę czekolady na środku każdego plastra. Złóż na pół po przekątnej, aby pokryć wypełnienie i tworzą trójkąt, wykończenia krawędzi. Naciśnij krawędzie palcami, aby szczelnie zamknąć.
Blaty i spody szczotkować roztopionym masłem zagniatać krawędzie widelcem i posypać wierzch cukrem. (W tym momencie obroty można umieścić w plastikowej torbie do zamrażarki zapinanej na zamek i zamrażać w celu wykorzystania w przyszłości.)
Umieść na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia i piec przez 15 minut (20 do 25 minut, jeśli wyjęte z zamrażarki) lub do złotego koloru.
Podawać na ciepło lub schłodzone, z sosem malinowym.
W robocie kuchennym puree wszystkie składniki, aż będą gładkie.
Przecier wlać przez drobne sito do miski, naciskając na ciała stałe i schłodzić, przykryte. Sos można przygotować 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć.;