Czekoladowe Meksykańskie Ciasteczka Ślubne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych meksykańskich ciasteczek weselnych. Ten przepis służy 16 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Ślub. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, cukier cukierniczy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Meksykańskie Ciasteczka Ślubne, Meksykańskie Ciasteczka Ślubne, oraz Meksykańskie Ciasteczka Ślubne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, śmietanę masło i 1/3 szklanki cukru cukierniczego do lekkiego i puszystego.
Dodać ekstrakt z wanilii.
W osobnej misce, połączyć mąkę, mielone pekan, 1/2 szklanki mielonej czekolady, cynamon i sól; dobrze wymieszać.
Stopniowo dodawać suche składniki do kremowanej mieszaniny.
Owinąć ciasto w folię i schłodzić 1 do 2 godzin, lub do jędrności.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (180 stopni C).
Uformuj ciasto na 1-calowe kulki.
Umieść kulki 1 cal od siebie na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec 15 do 18 minut, lub aż ciasteczka są twarde w dotyku. Ostudzić 1 minutę na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaka z drutu.
Do powlekania przesiać 1/2 szklanki cukru cukierniczego i 1/4 szklanki zmielonego kakao do płytkiej miski. Gdy ciasteczka są jeszcze ciepłe, zwiń je w powłokę.