Czekoladowe Kulki
Czekoladowe kulki to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Ten przepis służy 36. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 80 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Jeśli masz półsłodką czekoladę, skracanie, masło orzechowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Chocolate Dipped Chocolate Chip Cookie Dough Balls, Czekoladowe Kulki Rumowe I, oraz Czekoladowe Kulki Orzechowe.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać masło orzechowe i cukier cukierniczy na gładką masę. Wymieszać w okruchy krakersów Grahama, aż dobrze wymieszane. Uformuj ciasto na 1 calowe kulki, tocząc się w dłoniach lub za pomocą miarki do ciastek.
Stopić półsłodkie czekoladowe chipsy, półsłodkie czekoladowe kwadraty i skrócenie w górnej połowie podwójnego kotła. Użyj widelca, aby zanurzyć kulki w roztopionej czekoladzie i umieścić na papierze wosk do ostygnięcia, aż zestaw.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Winiarnia Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Winiarnia Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin jest niezwykle wszechstronnym winogronem, zdolnym do wytwarzania doskonałych win w wielu różnych odmianach, od późnych zbiorów po słomkowe wino do klasycznego wytrawnego Chenin, a nawet Méthode Champenoise. Ten przykład to cudownie żywy, intensywny, owocowy i pięknie wyważony wytrawny Chenin Blanc. Aromaty zielonych jabłek i białej brzoskwini zapraszają do soczystego, ale napiętego podniebienia. Głębia owoców jest tym, co wyróżnia to wino. Wykazuje dużą trwałość smaku i świeżości, która utrzymuje się na podniebieniu długo po tym, jak wino zniknie. Bardzo indywidualny charakter tego wina sprawia, że jest idealnym towarzyszem ciepłych letnich dni i długich, spokojnych wieczorów.