Czekoladowe Francuskie Ciasto Jedwabne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj francuskiego ciasta czekoladowego. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 246 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, produkt jajeczny bez cholesterolu, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), Chocolate French Silk Pie (Naśladowca francuskiego jedwabiu Bakers Square), oraz Francuskie Jedwabne Ciasto Czekoladowe.
Instrukcje
Piec ciasto crust zgodnie z zaleceniami na opakowaniu niewypełnione ciasto z jedną skórką; całkowicie ostudzić.
Czekoladę rozpuścić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; lekko ostudzić. Ubij masło i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 3 min. albo do lekkości i puszystości.
Dodać roztopioną czekoladę i wanilię; dobrze wymieszać.
Dodać produkt jajeczny. Beat na dużej prędkości 2 min. albo do lekkości i puszystości. Łyżka do ciasta.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do schłodzenia. Top z bitą polewą. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.