Czekoladowe Espresso i kremowe ciasto Pops

Czekoladowe Espresso i kremowe ciasto Pops
Czekoladowe Espresso i kremowe ciasto Pops może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać betty potrójne ciasto czekoladowe Fudge mix, skracanie, powlekanie wafle, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miękkie ciasto czekoladowe z lodami Espresso, Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną, oraz Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzewamy do 177°. patelnia 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania. W małej misce wymieszaj kawę w proszku i wodę do rozpuszczenia. Dodać i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu, przy użyciu oleju i jaj i zastępując mieszankę kawy dla wody. Schłodzić całkowicie w patelni na stojaku chłodzącym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Granulki Kawy, MieloneDodatkowe Granulki Kawy, Mielone
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Palcami pokruszyć ciasto w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj lukier; dobrze wymieszaj z rękami, aż ciasto uformuje się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4
Łyżki ciasta zwijamy w twarde kulki; układamy na blasze. Zamrozić około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
W mikrofali miski, mikrofalówka czerwony cukierki topi się zgodnie z zaleceniami na torbie. Wymieszać w 1/2 łyżeczki skracania, aż będzie gładka i mieszanka lekko opuści łyżkę. Powtórz z białymi cukierkami i pozostałymi 1/2 łyżeczką skracania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Candy TopiCandy Topi
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wyjąć kulki ciasta z zamrażarki. Dla każdego popu zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka w połowie roztopionego cukierka i włóż patyczek w połowie do 1 kulki tortowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LizakówPatyczki Do Lizaków
7
Umieść na wyłożonej blasze ciastek, aż wszystkie patyczki zostaną przymocowane. Dip kulki w czerwone lub białe stopione cukierki aż dobrze powlekane; dotknij nadmiar. Udekoruj posypką, czerwonym cukrem lub przeciwnym kolorem powłoki, zgodnie z potrzebami. Poke końce patyków w bloku pianki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Odstawić do Ustawienia. Przechowywać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn