Czekoladowe Cienkie Miętowe Babeczki
Przepis czekoladowe cienkie miętowe babeczki może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. 5 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz vanillan ekstrakt, olej kokosowy, creme de menthe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cienkie miętowe babeczki z miętowym maślanym kremem, Cienkie Miętowe Babeczki, oraz Cienkie Miętowe Babeczki Sernikowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik o 350 stopni.Cukinię obieramy i rozdrabniamy tarką ręczną lub robot kuchenny, odstawiamy.
Połącz suche składniki, Ustaw aside.In mikser, połączyć mokre składniki (z wyjątkiem cukinii) i ubić, aż tylko o jednolitym. Czasami banan pozostaje trochę grudkowaty i to jest ok. Wymieszać suche składniki, zeskrobując boki i dno miski. Wymieszać z cukinią. Użyj miarki do lodów i podziel na kubki z babeczkami. Mam 15 babeczek, ale bez żartów, zjadłam sporą ilość ciasta.
Piec przez 15-20 minut, aż będą ładnie kopułowane, a szczyty wrócą drobnym akcentem. Możesz również sprawdzić, czy wykałaczka wychodzi czysta. Moje zostały zrobione w 18 minut.