Czekoladowe ciasto s ' Amore

Czekoladowe ciasto s ' Amore
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać czekolady s ' more Pie spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, syrop kukurydziany, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.

Instrukcje

1
Dodać graham cracker crumb crust i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
2
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Umieść czekoladę w dużej misce. Doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia w 1-do 1 1/2-quart ciężki rondel, a następnie wlać gorącą śmietanę na czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
3
Odstawić na 1 minutę, następnie delikatnie ubijać, aż czekolada stopi się i mieszanina będzie gładka. Delikatnie ubić jajko i szczyptę soli, aż do połączenia i wlać do crumb crust graham cracker (skorupa będzie około połowy pełna).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
CzekoladaCzekolada
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Przykryć krawędź ciasta tarczą lub folią i piec do miękkiego ułożenia nadzienia i lekko drży w środku po delikatnym wstrząśnięciu, około 25 minut. Schłodzić ciasto do temperatury pokojowej na stojaku (nadzienie będzie twarde, gdy ostygnie), około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Posypać żelatynę nad 1/4 szklanki zimnej wody w dużej głębokiej żaroodpornej misce i odstawić, aż zmiękną, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać cukier, syrop kukurydziany, szczyptę soli i pozostałą 1/4 szklanki wody w oczyszczonym 1-do 1 1/4-quart ciężki rondel. Doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści, a następnie gotować, aż termometr zarejestruje 127°, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Rozpocznij ubijanie mieszaniny wody i żelatyny za pomocą miksera elektrycznego ze średnią prędkością, a następnie ostrożnie wlej gorący syrop w wolnym strumieniu, ubijając (unikaj ubijaczy i boku miski). Po dodaniu całego syropu zwiększ prędkość do wysokiej i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina zostanie potrojona objętościowo i bardzo gruba, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
SyropSyrop
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać wanilię i ubić aż do połączenia, a następnie natychmiast łyżką polewa na środku nadzienia ciasto; będzie powoli rozprzestrzeniać się na pokrycie wierzchu ciasta. Schłodzić, odsłonić, 1 godzinę, następnie przykryć luźno lekko naoliwioną folią (naoliwioną stroną w dół)i schłodzić jeszcze 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WaniliaWanilia
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Ciasto przełożyć na blachę do pieczenia. Okładka krawędzi pie z pie tarczy lub folii i broil 3 do 4 cali od ciepła, obracanie pie w razie potrzeby, aż polewa Prawoślazu jest złoty kolor, o 3 protokół. Fajne ciasto na stojaku 10 minut. Pokrój ciasto dużym ciężkim nożem zanurzonym w gorącej wodzie, a następnie osusz ręcznikiem przed krojeniem każdego plasterka.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn