Czekoladowe Ciasto Owsiane

Czekoladowe Ciasto Owsiane
Czekoladowe ciasto owsiane może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1772 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pół przepis łatwe ciasto pie, gałka muszkatołowa, vanillan extract, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam poważne jedzenie. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować skorupę: Rozgrzej piekarnik do 218°. dno schłodzonej skorupy ciasta wyłożyć folią lub papierem do pergaminu i wypełnić ciężarami ciasta (ponownie używam suszonej fasoli do tego celu) i piec przez 15 minut na dolnej półce piekarnika, obracając się w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Wyjmij ciężarki i wkładkę i piecz przez dodatkowe 15 minut, aż spód ciasta zacznie brązowieć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wyjąć skorupę z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Zrobić ganache: drobno posiekać czekoladę i umieścić w misce z solą. W średniej wielkości rondlu, ustawić na średnim ogniu, doprowadzić śmietanę tylko do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wyjąć z pieca i natychmiast wlać śmietanę na czekoladę. Pozostaw czekoladę na 2 minuty, a następnie mieszaj, aż ganache będzie całkowicie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
6
Wlać ganache na dno schłodzonej skorupy ciasta i umieścić w lodówce, aż ganache stwardnieje, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
7
Dodać płatki owsiane i piec: Rozgrzej piekarnik do 177°. w dużej misce, ubić razem syrop, melasa, brązowy cukier, wanilia, sól, i gałka muszkatołowa. W osobnej misce ubij jajko i żółtka, następnie dodaj do składników w dużej misce i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Płatki OwsianePłatki Owsiane
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Dodać płatki owsiane dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki OwsianePłatki Owsiane
9
Wlać mieszaninę płatków owsianych na wierzch schłodzonego ganache i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki OwsianePłatki Owsiane
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
10
Piec, aż wierzch ciasta będzie złoty kolor, 15-20 minut. Jeśli skorupa staje się zbyt ciemna, umieść plastry folii na krawędziach, aby chronić ją przed ciepłem. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn