Czekoladowe Ciasto jedwabne z pianką Bezową

Czekoladowe Ciasto jedwabne z pianką Bezową
Ten przepis służy 15 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka marshmallow creme, philadelphia cream cheese, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Jedwabne Z Pianką Bezową, Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), oraz Ciasto kokosowe z jedwabnym masłem bezowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mikrofalówka 4 oz. czekolada w średniej miseczce na wysokości 1 do 1-1 / 2 min. lub do rozpuszczenia, mieszając po 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać serek śmietankowy, połowę kremu marshmallow, suchy budyń wymieszać i mleko; ubić mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)Ciasteczka Imbirowe (około 5 Ciasteczek)
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Ubić pozostały krem marshmallow z chłodnym batem w osobnej misce, aż do wymieszania; rozłożyć na warstwę czekolady w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy. Tymczasem użyj pozostałej czekolady, aby czekoladowe loki. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
6
Przed podaniem udekoruj ciasto czekoladowymi lokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn