Czekoladowe Ciasto jedwabne z pianką Bezową
Ten przepis służy 15 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka marshmallow creme, philadelphia cream cheese, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Jedwabne Z Pianką Bezową, Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), oraz Ciasto kokosowe z jedwabnym masłem bezowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mikrofalówka 4 oz. czekolada w średniej miseczce na wysokości 1 do 1-1 / 2 min. lub do rozpuszczenia, mieszając po 1 min.
Dodać serek śmietankowy, połowę kremu marshmallow, suchy budyń wymieszać i mleko; ubić mikserem do wymieszania.
Ubić pozostały krem marshmallow z chłodnym batem w osobnej misce, aż do wymieszania; rozłożyć na warstwę czekolady w skorupie.
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy. Tymczasem użyj pozostałej czekolady, aby czekoladowe loki. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Przed podaniem udekoruj ciasto czekoladowymi lokami.