Czekoladowe Ciasto jedwabne z pianką Bezową

Czekoladowe Ciasto jedwabne z pianką Bezową
Ten przepis służy 15 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka marshmallow creme, philadelphia cream cheese, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Jedwabne Z Pianką Bezową, Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), oraz Ciasto kokosowe z jedwabnym masłem bezowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mikrofalówka 4 oz. czekolada w średniej miseczce na wysokości 1 do 1-1 / 2 min. lub do rozpuszczenia, mieszając po 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać serek śmietankowy, połowę kremu marshmallow, suchy budyń wymieszać i mleko; ubić mikserem do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego1 Opakowanie (3/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Budyniu Pistacjowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
4
Ubić pozostały krem marshmallow z chłodnym batem w osobnej misce, aż do wymieszania; rozłożyć na warstwę czekolady w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy. Tymczasem użyj pozostałej czekolady, aby czekoladowe loki. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
6
Przed podaniem udekoruj ciasto czekoladowymi lokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn