Czekoladowe Ciasteczka Chili
Przepis czekoladowe ciasteczka Chili jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jeśli masz pod ręką cukier, masło, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 142 stwierdziłoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chili Chocolate Chocolate Chip Cookies, Meksykańskie Czekoladowe Ciasteczka Chili, oraz Chili Chocolate Chip Cookies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Posmaruj lub wyłóż dwie blachy do pieczenia.
W średniej misce wymieszać proszek kakaowy, mąkę, sól i proszek chili.
W dużej misce, ubić razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste, o 4 protokół.
Wymieszać w jajkach i ubić przez kolejną minutę. Ubić w mieszaninie mąki i nadal ubijać, aż ciasto stanie się gładkie i spójne, około dwóch minut.
Ciasto podzielić na dwie równe części.
Zwiń każdą połówkę w kłódkę o szerokości 1 1/2 cala. Owiń każdy log w folię.
Niech ciasto schłodzić w lodówce przez 1 godzinę.
Pokroić kłody ciasta na monety o grubości 1/2 cala. Ułóż monety na blachach do pieczenia.
Piec, aż równomiernie rozjaśnione w kolorze, ale nadal żucia w teksturze, o 16 protokół.
Niech ciasteczka ostygną przed odpyleniem cukrem cukierniczym i dodatkową ancho chili w proszku, w razie potrzeby.