Czekoladowe Chubbies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Chocolate Chubbies spróbować. Ten przepis służy 24. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki pekan, sól morską, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 2485 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Czekoladowe Chubbies, Gofry z ciemnej czekolady z sosem z białej czekolady i bitą śmietaną czekoladowo-Espresso, oraz Czekoladowy makaron z sosem czekoladowo-orzechowym, wiórkami z białej czekolady i świeżymi jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojaki w środkowej i górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 177°. Ułóż dwie pół-arkuszowe patelnie z pergaminem.
Doprowadzić 1 cal wody na wolnym ogniu w średnim rondlu na małym ogniu.
Masło umieścić w szerokiej, żaroodpornej misce i roztopić masło na gorącej wodzie w rondlu.
Dodaj półsłodzoną i niesłodzoną czekoladę, często mieszając, aż stopi się i mieszanina jest gładka.
Wyjąć miskę z ognia i odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż ostygnie lekko, ale nadal ciepłe, o 5 protokół.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do średniej miski. Ubij jajka w misce wytrzymałego miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki na średniej prędkości, aż jaja będą spienione i lekko zagęszczone, około 30 sekund. Zwiększ prędkość do wysokiej i stopniowo dodawaj cukier, a następnie wanilię. Ubij, aż jaja będą bardzo grube i bladożółte, około 3 minut. Zmniejsz prędkość miksera do średniej i ubijaj w letniej czekoladzie, upewniając się, że jest całkowicie włączona. Zmień na nasadkę łopatkową i zmniejsz prędkość mieszania do niskiej. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki.
Wyjąć miskę z miksera. Za pomocą drewnianej łyżki, wymieszać w chipsy czekoladowe, pekan, i orzechy włoskie, upewniając się, że grube składniki są równomiernie rozmieszczone na dnie miski. Ciasto będzie nieco miękkie.
Używając 2-calowej miarki do lodów, porcja ciasta na przygotowane Patelnie, umieszczając ciasteczka o 1 1/2 cala od siebie.
Upiecz ciasteczka natychmiast - jeśli poczekasz, nie będą błyszczące po upieczeniu.
Piec, zmieniając pozycję patelni od góry do dołu i od przodu do tyłu mniej więcej w połowie pieczenia, aż ciastka zostaną ustawione wokół krawędzi (jeśli podniesiesz ciastko z patelni, krawędzie powinny się łatwo uwolnić, nawet jeśli środek ciastka wydaje się niedokończony), 17 do 20 minut. Nie przesadzaj. Ostudzić całkowicie na patelniach do pieczenia. Uwaga: ciasteczka mogą być przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej, z warstwami oddzielonymi papierem pergaminowym, do 3 dni.)