Lukier Z Bicza Masła

Lukier Z Bicza Masła
Butter Whip Frosting może być właśnie lukrem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 1177 kalorii, 2G białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu z migdałów, masła, ekstraktu z wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 6 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Z łyżką wynik 11%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pumpkin Pie Cupcakes with Cool Whip Frosting, Ciasto Z Kremem Pomarańczowym / Pudding Cool Whip, oraz Red Velvet Poke tort z serem śmietankowym Cool Whip lukier podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz masło, 1 szklankę cukru cukierniczego, ekstrakty waniliowe i migdałowe. Ubijaj ze średnią prędkością i dodawaj pozostały cukier cukierniczy na przemian z ciężką śmietaną do ubijania. Beat aż gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem CiężkiKrem Ciężki
WaniliaWanilia
MigdałyMigdały
MasłoMasło

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to świetny wybór dla Cajun. Te nisko taninowe, o niższej zawartości alkoholu wina będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że twoje usta będą palić się bardziej. Jednym z win, które można spróbować jest Familia Torres Pazo das Bruxas Albarino. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Familia Torres Pazo das Bruxas Albarino
Familia Torres Pazo das Bruxas Albarino
Albariño jest bladozłotem z miękkim zielonym brzegiem. Delikatne i pachnące, z delikatnymi nutami kwiatowymi, kwiatami limonki i marmoladą cytrynową. 
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn