Czekoladowe Blondie z karmelowo-Bourbonową mżawką
Czekoladowe Blondies z karmelowo-Bourbon Drizzle może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, bourbon, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Czekoladowe Blondies z sosem karmelowo-Bourbonowym, Blondi z karmelowymi bitami i białą czekoladą, oraz Słodko-słony Bourbon cynamon Pekan Karmel jabłka + mżawka czekoladowa.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę i 3 kolejne składniki połączyć (przez sól), dobrze mieszając trzepaczką.
Umieść 1 szklankę cukru i 1/3 szklanki masła w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane.
Dodaj substytut jajka i jajko do mieszaniny cukru; beat dobrze.
Dodać mieszaninę mąki; beat tylko do połączenia. Wymieszać z czekoladą i wanilią.
Łyżka ciasto do 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 25 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować mżawkę, połącz 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę masła, śmietanę bitą i bourbon w średnim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę do miski; schłodzić 1 godzinę.
Mieszankę bourbona rozpuścić na blondach; pokroić na 24 batony.