Czekoladowe batoniki z masłem orzechowym z gorącym sosem Krówkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy,więc daj czekoladowe batony z masłem orzechowym z gorącym sosem Krówkowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 690 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.07 za porcję. 150 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, syrop kukurydziany, prażone na sucho orzeszki ziemne i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czekoladowe Batoniki Z Masłem Orzechowym, Zdrowe Domowe Czekoladowe Masło Orzechowe Fudge Brownie Batony Proteinowe, oraz Chocolate Peanut Butter Fudge Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 9-calowy kwadratowy patelni do pieczenia z folią, pozwalając 2 cale folii powiesić na 2 przeciwległych końcach patelni i lekko szczotkować folię (z wyjątkiem zwisu) z olejem.
Roztopić czekoladę z masłem, cukrem i solą w podwójnym kotle lub dużej metalowej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą, ubijając od czasu do czasu, aż będzie gładka.
Zdjąć wierzch podwójnego kotła lub miski z ognia i ubić jajka i wanilię, a następnie wymieszać z orzeszkami ziemnymi.
Wlać ciasto do pieczenia i piec, aż zestaw i krawędzie są lekko dmuchane, o 15 protokół.
Przenieść ciasto na patelni do stelaża do całkowitego ostygnięcia.
Beat twarożek, masło orzechowe, cukier cukier, i sól w misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze połączone, o 4 protokół.
Ubij śmietanę z wanilią w misce z oczyszczonymi ubijakami ze średnią prędkością, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty, a następnie delikatnie złóż do mieszanki masła orzechowego, aż po prostu połączysz.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na wierzchu warstwy czekolady i zamrozić, patelnię przykrytą folią, aż będzie jędrna, około 2 godzin.
Przynieś śmietanę, syrop, cukier, kakao, sól i czekoladę do wrzenia w 1-ćwiartkowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, aż zgęstnieje, o 3 protokół, a następnie usunąć z ognia. Wymieszać wanilią do momentu włączenia. SOS chłodny do ogrzania.
Ostrożnie podnieś ciasto z patelni, chwytając zwis. Trim 1/4 cala od krawędzi ciasta i wyrzucić, a następnie pokroić na 8 barów. Obrać folię i podawać batony z sosem.
Gorący sos krówkowy można przygotować 1 tydzień wcześniej i całkowicie schłodzić, a następnie schłodzić w szczelnym pojemniku lub słoiku. Podgrzać przed użyciem. Resztki batonów można zamrażać, pojedynczo pakowane w folię, do 4 dni.