Czekoladowe babeczki z palonymi pomarańczowymi piankami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekoladowych babeczek ze spalonymi pomarańczowymi piankami. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej kokosowy, skrobię kukurydzianą, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe zamoczone mini pianki do szampana z cukrem pomarańczy, Eggless Pomarańczowy Czekolada Cupcakes / Wegańskie Cupcakes, oraz Burnt Orange Negroni.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: palnik kulinarny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow Torch
1
Połącz skrobię kukurydzianą z cukrem pudrem w misce i równomiernie rozprowadź na patelni. To jest to, na czym umieścisz pianki, gdy skończą, aby się nie przyklejały.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
W małym rondlu wyposażonym w termometr cukierkowy wymieszaj granulowany cukier i syrop kukurydziany z 1/3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I Pistacje
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Sour Brite Octopus
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia. Gdy syrop osiągnie 245 stopni F, usuń z ognia. Przekręć mikser na średni (kwitnąca żelatyna będzie gęsta i grudkowata-nie martw się, ma tak wyglądać) i powoli wlej gorący syrop do żelatyny, uważając, aby nie uderzyć trzepaczką lub pozwolić jej spływać po bokach miski. Po włączeniu całego syropu, włącz mikser do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina zacznie ostygać; zyska objętość, zmieni kolor na biały i zacznie ciągnąć z boków miski, a zewnętrzna część miski będzie zbliżona do temperatury pokojowej, 12 do 15 minut.
Dodać ekstrakt z pomarańczy i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowe Opakowanie Na Prezent
6
Lekko spryskać dużą łyżkę do serwowania sprayem do gotowania. Upuść około 1/2 miarki wielkości filiżanki prawoślazu na mieszaninie cukru pudru i ostudzić, rozpylając łyżkę między miarki -- chcesz 18 miarki w sumie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
7
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i linii cupcake patelnie z 18 wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Mąkę, cukier granulowany, kakao w proszku, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce.
Połączyć maślankę, kawę, olej kokosowy, wanilię i jajka w innej misce z trzepaczką. Dodać dobrze w suchych składników i dodać mokrą mieszaninę, ubijając aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Kokosowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie