Czekoladowe babeczki z palonymi pomarańczowymi piankami

Czekoladowe babeczki z palonymi pomarańczowymi piankami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekoladowych babeczek ze spalonymi pomarańczowymi piankami. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej kokosowy, skrobię kukurydzianą, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe zamoczone mini pianki do szampana z cukrem pomarańczy, Eggless Pomarańczowy Czekolada Cupcakes / Wegańskie Cupcakes, oraz Burnt Orange Negroni.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: palnik kulinarny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
1
Połącz skrobię kukurydzianą z cukrem pudrem w misce i równomiernie rozprowadź na patelni. To jest to, na czym umieścisz pianki, gdy skończą, aby się nie przyklejały.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Posypać żelatynę na 1/3 szklanki bardzo zimnej wody w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W małym rondlu wyposażonym w termometr cukierkowy wymieszaj granulowany cukier i syrop kukurydziany z 1/3 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia. Gdy syrop osiągnie 245 stopni F, usuń z ognia. Przekręć mikser na średni (kwitnąca żelatyna będzie gęsta i grudkowata-nie martw się, ma tak wyglądać) i powoli wlej gorący syrop do żelatyny, uważając, aby nie uderzyć trzepaczką lub pozwolić jej spływać po bokach miski. Po włączeniu całego syropu, włącz mikser do wysokiej i ubijaj, aż mieszanina zacznie ostygać; zyska objętość, zmieni kolor na biały i zacznie ciągnąć z boków miski, a zewnętrzna część miski będzie zbliżona do temperatury pokojowej, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać ekstrakt z pomarańczy i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fioletowe Opakowanie Na PrezentFioletowe Opakowanie Na Prezent
6
Lekko spryskać dużą łyżkę do serwowania sprayem do gotowania. Upuść około 1/2 miarki wielkości filiżanki prawoślazu na mieszaninie cukru pudru i ostudzić, rozpylając łyżkę między miarki -- chcesz 18 miarki w sumie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
7
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i linii cupcake patelnie z 18 wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Mąkę, cukier granulowany, kakao w proszku, soda oczyszczona, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Połączyć maślankę, kawę, olej kokosowy, wanilię i jajka w innej misce z trzepaczką. Dodać dobrze w suchych składników i dodać mokrą mieszaninę, ubijając aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej KokosowyOlej Kokosowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
10
Napełnij każdą wkładkę cupcake w dwie trzecie ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
11
Piec, aż nadmuchane i wstawiony Tester ciasto wychodzi czysty, 10 do 12 protokół. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem babeczek z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Na ciepłych babeczkach ułożyć Gałki prawoślazu. Używając kulinarnej pochodni, podpalaj każdą piankę, aby karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
13
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn