Czekoladowe babeczki z likierem Irish Cream

Czekoladowe babeczki z likierem Irish Cream
Czekoladowe babeczki z likierem Irish Cream mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 24 i kosztuje 63 centów za porcję. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Idź do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, masło, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe babeczki z irlandzkim kremem maślanym, Czekoladowe babeczki z lukrem irlandzkiej whisky, oraz Cakespy: czekoladowe babeczki z irlandzkim nadzieniem Whiskey dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake lub muffin pan z 24 regularne wkładki Cupcake wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W średniej wielkości rondlu umieść masę i masło i ubijaj na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
StoutStout
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Zdjąć z ognia. Kakao przesiać do średniej wielkości miski i dodać cukier. Powoli ubij do wytrzymałej mieszanki. W małej misce, połączyć śmietanę, jajka, i wanilii i lekko ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
StoutStout
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj tę mieszaninę do rondla i dokładnie ubij (może wydawać się grudkowaty). Przesiać mąkę i sodę razem w innej małej misce, a następnie dodać go do rondla, mieszając ostatni raz, aż kolor jest nawet.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Napełnij wkładki cupcake 3/4 pełne z ciasta i piec, aż ciasto wiosna z powrotem po dotknięciu, o 27 protokół. Schłodzić babeczki na patelni przez 5 minut przed przeniesieniem do regału chłodzącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Sposób montażu: polewać lukier na schłodzone babeczki za pomocą dużej gładkiej końcówki. Pył z kakao w proszku, jeśli preferowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
7
Masło utrzeć w misce elektrycznego miksera stojącego do bladości. Włącz mikser na małą prędkość i dodaj likier Irlandzki w stałym strumieniu. Powoli dodawać cukier cukierniczy i dalej ubijać aż do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W52 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn