Czekoladowe babeczki Krówkowe z lukrem z masła orzechowego

Czekoladowe babeczki Krówkowe z lukrem z masła orzechowego
Czekoladowe babeczki Krówkowe z lukrem z masłem orzechowym to bezmleczne przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 96 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać lukier, kremowe masło orzechowe, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 26%. Spróbuj Czekoladowe babeczki Krówkowe z lukrem z masła orzechowego, Babeczki Fudge Brownie z lukrem z masła orzechowego, oraz Czekoladowe ciasteczka z bitym lukrem z masła orzechowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść stojak na środku piekarnika. Linia 18 regularne kubki na muffinki z papierowymi wkładkami do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać brownie wymieszać, jajka, olej i wodę w średniej misce do mieszania, aż dobrze wymieszane. Napełnij kubki muffin do połowy pełne ciasto brownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brownie MixBrownie Mix
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Umieścić około 1 łyżka czekolady chipsy w środku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
4
Piec 18-20 minut lub do zestawu. Lekko schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z patelni do muffinów i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojakach z drutu.
6
Wymieszać lukier i masło orzechowe w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozłóż na wierzchu schłodzonych babeczek. Używając pojemnika z posypką dołączoną do lukru, udekoruj górę każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn