Czekoladowe babeczki Angel z puszystym lukrem

Czekoladowe babeczki Angel z puszystym lukrem
Czekoladowe babeczki Angel z puszystym lukrem może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz kokos, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowe babeczki z puszystym miętowym polewą czekoladową, Babeczki czekoladowo-migdałowe z puszystym lukrem kokosowym, oraz Tort czekoladowo-czekoladowy z puszystym polewą czekoladową Marshmallow dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować babeczki, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć mąkę i 6 łyżek cukru, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i 1/8 łyżeczki soli; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
SólSól
6
Dodaj 6 łyżek cukru, 2 łyżki na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić w 1 łyżeczce wanilii i soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
SokSok
CukierCukier
7
Przesiać 1/4 szklanki mieszanki mąki na mieszaninę białka jaja; złożyć. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną mąki, 1/4 szklanki na raz. Złożyć w czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
8
Umieść 24 papierowe wkładki do muffinów w kubkach do muffinów. Łyżka około 3 czubate łyżki ciasta do każdej filiżanki muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
9
Piec w temperaturze 325 przez 15 minut lub do momentu, gdy babeczki powrócą po delikatnym dotknięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z patelni; schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
11
Aby przygotować lukier, połącz 1/2 szklanki cukru i następne 4 Składniki (1/2 szklanki cukru przez 2 białka) w podwójnym kotle; umieść nad ledwo gotującą się wodą. Bij mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty i termometr candy zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
LukierLukier
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Ubić w 1/2 łyżeczki wanilii. Łyżka 1 czubata łyżka lukier nad każdą babeczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
BabeczkiBabeczki
WaniliaWanilia
13
Posypać równomiernie kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn