Czekoladowe babeczki Angel z puszystym lukrem może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz kokos, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czekoladowe babeczki z puszystym miętowym polewą czekoladową, Babeczki czekoladowo-migdałowe z puszystym lukrem kokosowym, oraz Tort czekoladowo-czekoladowy z puszystym polewą czekoladową Marshmallow dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować babeczki, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Połączyć mąkę i 6 łyżek cukru, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i 1/8 łyżeczki soli; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Sól
6
Dodaj 6 łyżek cukru, 2 łyżki na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić w 1 łyżeczce wanilii i soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Sok
Cukier
7
Przesiać 1/4 szklanki mieszanki mąki na mieszaninę białka jaja; złożyć. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną mąki, 1/4 szklanki na raz. Złożyć w czekoladowe chipsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Białka Jaj
Mąka Uniwersalna
8
Umieść 24 papierowe wkładki do muffinów w kubkach do muffinów. Łyżka około 3 czubate łyżki ciasta do każdej filiżanki muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
9
Piec w temperaturze 325 przez 15 minut lub do momentu, gdy babeczki powrócą po delikatnym dotknięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Wyjąć z patelni; schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
11
Aby przygotować lukier, połącz 1/2 szklanki cukru i następne 4 Składniki (1/2 szklanki cukru przez 2 białka) w podwójnym kotle; umieść nad ledwo gotującą się wodą. Bij mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty i termometr candy zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Lukier
Rożek Cukru Lodowego
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Podwójny Kocioł
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Ubić w 1/2 łyżeczki wanilii. Łyżka 1 czubata łyżka lukier nad każdą babeczką.