Czekolada Tia Maria nuggets
Czekolada Tia Maria nuggets jest bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka podwójnej śmietany kartonowej, cukru pudru i kakao w proszku, tia maria i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Kurczak Tia Maria, Tort czekoladowy bez mąki od Mariana Emmericha, oraz Sopa De Lentejas De La Tia Julita.
Instrukcje
Krem zagotować na małej patelni.
Wyjąć z ognia i mieszać w czekoladzie, aż się stopi. Wymieszać z likierem i wlać do miski. Ostudzić, następnie schłodzić do jędrności, około 4 godzin lub przez noc.
Posyp arkusz papieru tłustego cukrem pudrem, a drugi kakao w proszku. Weź łyżeczkę i gałkę nuggets trufli wymieszać z miski i na papier z kakao w proszku lub cukru pudru. Użyj dwóch łyżeczek, aby pokryć bryłki, a następnie przenieś je do papierowych słodkich pudełek. Zapakuj do papierowych słodkich pudełek w pudełkach i schłodź. Przechowywać do 2 tygodni.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chicken Nuggets sprawdza się bardzo dobrze z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.