Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać czekolady Orzech kokosowy bary spróbować. Ten przepis służy 40 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Mieszanka masła, plantatorów orzechy włoskie, krakersy graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Czekoladowo-Orzechowe, Czekolada-Orzech-Krakersy Graham, oraz Batoniki Orzechowo-Owsiane Nadziewane Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
3
Zmiksować okruchy Grahama i masło; mocno nacisnąć na dno przygotowanej patelni.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.