Czekolada Orzech Kokosowy Batony
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać czekolady Orzech kokosowy bary spróbować. Ten przepis służy 40 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Mieszanka masła, plantatorów orzechy włoskie, krakersy graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Czekoladowo-Orzechowe, Czekolada-Orzech-Krakersy Graham, oraz Batoniki Orzechowo-Owsiane Nadziewane Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia Line 13x9 cali z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Zmiksować okruchy Grahama i masło; mocno nacisnąć na dno przygotowanej patelni.
Posypać czekoladą, kokosem, orzechami i rodzynkami na skórce.
Skondensowane mleko polać równomiernie na składniki na patelni.
Piec 25 do 30 min. lub aż lekko zbrązowieje. Chłodno na patelni. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść deser z patelni przed krojeniem, aby służyć.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 pochodzi z mieszanki starszych, suchych krzewów hodowlanych i młodszych, nawadnianych kroplami winorośli. Jego głęboki słomiany kolor wskazuje zarówno na dojrzałą świeżość, jak i złożoność. Nos przynosi owoce tropikalne i pestkowe, wywołując myśli o mandarynce i liczi. Podniebienie jest okrągłe i mięsiste, ponownie popychając liczi do przodu, wraz z białą brzoskwinią, morelą i zielonym jabłkiem, a wszystko to dzięki odrobinie podwyższonej kwasowości. Jest jasność i lekka nuta świeżo upieczonego chleba w całym. Wykończenie jest długie, miękkie i czułe.