Czekolada mleczna kubek-z-Fluffs

Czekolada mleczna kubek-z-Fluffs
Mleczna czekolada Cup-of-Fluffs może być tylko napojem, którego szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz blanszowaną, hartowaną mleczną czekoladę, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Czekolada mleko z orzechów laskowych i miód cynamon mleko nerkowca / Beyond migdały, Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache, oraz Babeczki Espresso z Ganache mlecznej czekolady i polewą z białej czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 24 papierowe lub foliowe wkładki do babeczek w patelniach na babeczki lub babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
2 przygotowując Nugat, dodać kokosowe i migdały i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
KokosKokos
NugatNugat
3
3 utwardzoną czekoladę w temperaturze 90 ° F / 34°C. Za pomocą małego pędzla lub pędzla do ciast pomaluj wnętrze wkładek babeczek grubą warstwą czekolady. Pozostaw czekoladowe wkładki do babeczek, aby ustawić w lodówce na 5 do 10 minut. Napełnij każdą W połowie mieszanką kokosowo-nugatową, pozostawiając margines czekolady wzdłuż górnej krawędzi, aby końcowa warstwa czekolady przylegała do niej i uszczelniała kubki. Powrót kubki do lodówki na kolejne 5 minut, a następnie top każdy z wykończeniową warstwą czekolady i ponownie przechowywać w lodówce przez 5 minut, aby ustawić. Udekorować lub posypać rozdrobnionym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Rozdrobniony KokosRozdrobniony Kokos
CzekoladaCzekolada
KokosKokos
NugatNugat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
4
Wyjąć z patelni muffin i podawać kubki z wkładkami lub bez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
5
Przechowywać w szczelnym pojemniku, plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym lub plastikowej folii w temperaturze pokojowej przez 2 dni, w lodówce przez 1 tydzień lub zamrażarce przez 1 miesiąc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Torby ZiplocTorby Ziploc
6
Przedruk za zgodą ręcznie wykonanych batoników przez Susie Norris i Susan Heeger, © 2013 Chronicle Books
Składniki, których będziesz potrzebować
BatonikBatonik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn