Czekolada-Masło Orzechowe Bonbons

Czekolada-Masło Orzechowe Bonbons
Czekolada-Masło Orzechowe Bonbons może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka orzeszków koktajlowych plantatorów, chłodny bicz bitą polewą, galaretka czekoladowy pudding instant i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekolada-Masło Orzechowe Bonbons, Crunchy Chocolate Peanut Butter Lay ' s Potato Chip Bonbons, oraz Peanut Butter Cup Precel Bonbons.

Instrukcje

1
Linia 24 miniaturowe kubki na muffinki z wkładkami. Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubić w mleku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać suchy budyń wymieszać; pokonać 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
3
Trzepać zimnym batem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Łyżka do zamykanej plastikowej torby; wyciąć mały róg od dołu torby. Rurka około 1 łyżki. pudding mieszaninę do każdej filiżanki; stać wafel w filiżance. Zamrażać 2 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
5
Obrać wkładki z cukierków.
6
Roztopić czekoladę zanurzającą zgodnie z zaleceniami pkg.; wymieszać z masłem orzechowym do rozpuszczenia. Dolne połówki cukierków zanurzyć w czekoladzie, następnie w orzechach.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Odstawić, aż czekolada będzie jędrna. Zamrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn