Czekolada Malina Pistacja Clafoutis

Czekolada Malina Pistacja Clafoutis
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekolady Malina pistacja Clafoutis. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 10g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.79 za porcję. Jeśli masz maliny, ekstrakt z wanilii, masło i cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czekolada Malina Clafoutis, Bezglutenowe I Bezmleczne Morele I Pistacje Clafoutis, oraz Biszkopty z pistacjami, malinami i białą czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dostosuj stojak piekarnika do górnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. masło i cukier wewnątrz 2 1/2-ćwiartki naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
W dużej misce, ubić jajka, cukier, i sól, aż rozjaśnione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubić w mleku, śmietanie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Ubijamy mąkę, następnie masło do połączenia i uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Ubij w posiekanych pistacjach.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Maliny rozsypać na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Wlać mieszaninę do patelni. Rozsypać 1/2 czekolady na górze (będzie tonąć w).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Piec do puffed i po prostu ustawić, o 25 protokół. Pozostałą czekoladę rozsypać na wierzchu clafouti.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
9
Ostudzić krótko przed podaniem. Najlepiej podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn